Sæson 2018 - 2019

Arrangementer

VELKOMMEN TIL ET BREDT UDBUD AF ARRANGEMENTER MED SPÆNDENDE MENNESKER OG DYGTIGE BEHANDLERE.


 Sæson 2018 / 2019     

 

 

Onsdag d. 5. september 2018 kl. 19.00    KLARSYN - i selskab med ånderne og Christian Viborg    KLIK HER X for mere information

 

Christian vil denne aften holde klarsyn demonstration og føre dig tæt på den åndelige verden, hvor du kan få en besked fra en af dine kære "afdøde" familie og venner på den anden side samt en clairvoyant besked. Christian forstår at formidle med stor præcision, kærlighed, alvor og humor.

 

Christian Viborg arbejder som clairvoyant medium. Han arbejder med rådgivning, foredrag, workshops, retreats, mediumship-udvikling og cirkelarbejde. Han afholder klarsyn over hele Danmark, i Norge og England. www.christianviborg.dk.

 

 

Onsdag d. 3. oktober 2018 kl. 19.00  FRA SYGDOM TIL HELBREDELSE v/ Dorte Trønninge     Se FOTO  tryk her X

 

Hvordan kom jeg af med astma, allergi for heste, hunde, katte, nikkel, en irriteret tyktarm og ledsmerter.

Hvad skabte symptomerne. Hvad var årsagen?

Denne aften vil jeg fortælle hvilke konflikter der ligger bag vores symptomer. Min egen helbredelse og hvad

der ligger bag bl.a. gigt og ledsmerter, eksem, hælesporer, mave/tarm, angst, depression og meget mere.

Er du nysgerrig på hvad der skaber sygdom, hvad du selv kan gøre og høre min historie kan du købe billet

ved indgangen, hvis du vil være sikker på en plads, så kan den også bestilles over www.billetto.dk

 

http://www.psykeoghelbred.dk/

 

 

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 19.00      Anja Ringgren Lovén kommer til Skive !!!   

           FOTO af Anja  tryk her  X er  X er  X          Læs mere om Anjas arbejde her  X

 

NB!!!   Dette foredrag afholdes i FESTSALEN på VIA College, Dalgas Allé 20, 7800 Skive (Skive seminarium)

Billetterne sælges ved indgangen. 

 

Anja Ringgren Lovén holder tankevækkende og inspirerende foredrag om sit nødhjælpsarbejde i Nigeria, hvor hun hjælper de udsatte “heksebørn”. Anja fortæller autentisk og engageret om det at satse alt for en sag og følge sit hjerte. En beslutning som har givet mange efterladte børn et hjem og trygge rammer at vokse op i.

 

I dag er Anja landskendt som ildsjælen fra Frederikshavn, der solgte og satsede alt hvad hun ejede for sin sag – Afrikas børn. Med en utrættelig optimisme, en kæmpe portion vilje og ikke mindst mod til at bevæge sig ud på usikker grund, har hun formået at give humanitært og frivilligt arbejde en helt ny betydning.

 

DINNødhjælp har i mere end 3 år støttet børn i Nigeria, som bliver beskyldt for at være hekse, og Anja driver sammen med sin nigerianske mand et børnehjem for de såkaldte “heksebørn”, der uden hjælp ender med at leve et ensomt liv på gaden, hvor de fleste ikke overlever.

 

Hekseanklager er et stigende problem i mange afrikanske lande, specielt i Nigeria. Årsagerne til hekseanklagerne kan være pga. død og sygdom i familien. Det kan være en fejlslagen høst, fyringer eller barnløshed. Ifølge traditionel afrikansk tro har alting en overnaturlig årsag, og det er oftest børn, der bliver gjort til syndebukke.

 

 

Onsdag d. 9. januar 2019 kl. 19.00   Kropssprog: Det indre reflekteres i det ydre v/Peer Heissel, heilpraktiker

 

AFLYST, men vi håber på et nyt foredrag i marts.

Vi er beviste om hvad vi siger, men sjældent om hvad vi udtrykker med kroppen.

 

Så kan du læse kroppens signaler, vil du kunne læse og forstå dine medmennesker langt bedre.

 

Kom og bliv klogere på hvilke signaler vi sender og hvordan de skal læses.

 

Heilpraktiker

Peer Heissel

Med 22 års klinikerfaring og forfatter til bogen "Dit ansigt er en sladrehank" samt tidligerestudievært på DK¤ med programmet Naturligvis om naturlig sundhed.

www.heissel.net

 

Om Peer Heissel:

Jeg er uddannet heilpraktiker – tysk uddannet naturlæge. I Tyskland er man enten læge eller heilpraktiker, man kan f.eks. ikke være kiropraktor uden at være læge eller heilpraktiker. Man har 2 bokse – ordnung must sein – og i disse 2 bokse har man alle behandlingsformer. Det sikre en høj standardiseret basisviden indenfor anatomi, fysiologi og patologi. Herpå bygger man så de fag man specielt har interesse for.

 

Heilpraktikken har været statsgodkendt i Tyskland siden 1939. Så kom man til mig i Tyskland og skulle have medicin, ville man få en recept til nærmeste apotek.

 

Sådan er det ikke i Danmark, endnu. Man kan håbe, at sker der en harmonisering indenfor EU af den naturlige behandlingssektor, at man så tager udgangspunkt i den velfungerende tyske model.

 

 

Lørdag d. 2. februar 2019 kl. 10.00 - 16.00.    MESSE  - gratis entré    (husk vi afholder messen på Skive Bibliotek)

 

ALLE er velkommen - GRATIS ENTRÉ

 

Det bliver en spændende messe med lidt af hvert for de besøgende..

 

Der vil blandt andet være stande med Siderisk astrologi, Clairvoyance, Healing, Tarotkort, Bars, Håndlæsning, Kranio sakral terapi,

Aromabehandling, Englekort, Hypnose, Tankefelt, Aloe Vera produkter osv...

 

Der er mulighed for at købe eks. en behandling på standene.

Desværre har vi ikke dankort-terminal på stedet, så husk kontanter.

Der er mulighed for at betale via mobilePay på de fleste stande.

 

                        - spændende foredrag under messen:

 

FOREDRAG: Kl 11.00  ved Anne Finnerup. "Spiritualitet og kommunikation" og er helt nyt. Hun holder foredrag i ca. 15-20 minutter - holder 5 minutters pause, og derefter lave en kort demonstration af trancekommunikation.

Hun tilbyder afdødekontakt og kanalisering på en af messens stande.

 

FOREDRAG: Kl.12.00 ved Jeanette Meldgaard.   METAkinese: ”Din intelligente krop” – hvad den gemmer af traumer, hvordan vi finder dem og forløser dem!

Jeanette Meldgaard fortæller om hvordan kroppen lagre vore traumer (METAsundhed) – metoden hun bruger til at finde frem til det specifikke traume (Kinesiologi & ”Clairvoyance”) – samt et indblik i de værktøjer der kan forløse traumet (TFT/EFT – TBT – Bars – healing - lyd – duft mm.)

Hvad er logikken i, at vi gemmer vore traumer (oplevelser vi på daværende tidspunkt ikke kunne ”håndtere”) – systemet i måden vi opbevare dem – og hvordan slipper vi dem (energien i dem).

Så vi kommer ud på den anden side, som et større, mere modent og løftet menneske. Hvor vi kan se gaven (lærdommen) i den oplevelse vi havde, i en tilstand hvor kroppen kan heale sig selv.

 

FOREDRAG: Kl. 13.00  Dorthe Duelund og Hanne Sowinski holder foredrag om BARS. Hvad er Access BARS, og hvad det kan bidrage til i livet for den enkelte. Bars er en behandlingsform, der foregår ved blid berøring af 32 forskellige punkter på hovedet. 

Det er afstressende og livforandrende at modtage Bars.  Det hjælper med at slippe fastlåsninger i livet. Bars øger vores koncentration og fremmer livsglæden, det afhjælper også stress, angst, depressioner og diverse diagnoser. Klienten ligger fuldt påklædt på en briks eller i en liggestol. Behandlingsformen kan nemt læres på bare en dag. Bars kan bruges af alle.

Kom og hør nærmere.... De tilbyder også prøvebehandlinger på en af messens stande.

 

FOREDRAG: Kl. 14.00

 

 

Café

I caféen vil der være salg af kaffe/te, juice, vand, kage, franskbrød med ost, marmelade eller chokolade til fornuftige priser.

 

                                                      Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

 

Onsdag d. 6. marts 2019 kl. 19.00     Plantebaseret kost     v/Stig Ladefoged Nielsen

 

Stig er i øjeblikket sygeplejestuderende på VIA UC Viborg, hvor han er i gang med at skrive sin afsluttende bacheloropgave. Som en del af opgaven er han ved at oprette sin egen virksomhed, der hjælper folk til at leve sundere igennem livsstilsændringer.

Hans passion er kostens indvirkning på vores fascinerende krop og tarmfloraens betydning for vores helbred.

Under uddannelse har han fordybet sig i sin fritid i tusindevis af forskningsartikler om sygdomme, kost og sundhed, hvilket har dannet grundlag for en stor viden inden for ernæringsforskningen og hvad der er den mest sundhedsfremmende kost.

Han har afholdt en del foredrag under studiet og vil meget gerne fortsætte med at oplyse om, hvor gavnlige sunde livsstilsvalg er.

 

Under foredraget sætter han særligt fokus på, hvad verdens sundeste folkefærd spiser samt hjertekarsygdomme og åreforkalkning, forhøjet blodtryk, type 2-diabetes og kræft. Han tager tunge forskningsstudier og formidler dem i øjenhøjde samt med et glimt i øjet og humor ;)

I forbindelse med sit studie har han afviklet et livsstilsforløb med plantebaseret kost.

Du kan se lidt om det her: Peder har levet af planter i tre uger

 

 

Onsdag d. 24. april 2019 kl. 19.00 - 21.00  Generalforsamling 

afholdes på Skive Bibliotek - tilmelding til Annemette Nørgaard på tlf. 42212235     Udskriv dagsorden HER

Forslag bedes indsendt til bestyrelsen senest 14 dage før - send ind HER

 

ALLE er velkommen.


Copyright © All Rights Reserved

Tidens Tanker - Skive Bibliotek - Østergade 25 - 7800 Skive